MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale...
fot. pixabay.com

Obierasz skórki owoców i warzyw? Wcale nie musisz tego robić! Zobacz rośliny, które z powodzeniem zjesz w całości

Bakłażan

Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale dopiero po ugotowaniu lub upieczeniu. Panierowane plasterki bakłażana? Zostawiamy skórkę, nie tylko poprawi smak, ale pozwoli też zachować spójność smażonych plastrów. Faszerowany bakłażan? Również zostawiamy skórkę. Jedynie w przypadku dań, takich jak baba ganoush powinniśmy obrać bakłażany ze skórki.

Zobacz również

Dzień Dziecka 2024 na wesoło. Najlepsze memy z dziećmi w roli głównej!

Dzień Dziecka 2024 na wesoło. Najlepsze memy z dziećmi w roli głównej!

Dzień Dziecka w Ogródku Jordanowskim w Jaśle

NOWE
Dzień Dziecka w Ogródku Jordanowskim w Jaśle

Polecamy

Więcej policji na drogach. To będą sprawdzać podczas kontroli drogowych

Więcej policji na drogach. To będą sprawdzać podczas kontroli drogowych

Zdobądź wejściówkę na koncert i spotkanie z Dawidem Podsiadło. Pomóż dzieciom!

Zdobądź wejściówkę na koncert i spotkanie z Dawidem Podsiadło. Pomóż dzieciom!

Nie wszystkie unijne środki trafią do wnioskodawców. Co zrobić, by jednak się udało?

Nie wszystkie unijne środki trafią do wnioskodawców. Co zrobić, by jednak się udało?